179793_an-cafe-natsukoi-natsu-game1.jpg

1. Musiikki tietenkin! Esimerkiksi An Cafen musiikkivideot ovat ihanan värikkäitä ja japaninkielinen laulu on pisteenä i:n päällä. Ihanaa että siellä osataan tehdä asioista niin positiivisia, suomalaisten bändien imago kun tuppaa olemaan synkeähköjä. Lievästi sanottuna... 

                japanstreet.jpg

2. Kaupungit. Ja taas niitä värejä! VÄREJÄ KAIKKIALLA! Olenko ainoa jolla menee pää positiivisesti sekaisin väreistä, varsinkin kun niitä on aivan sekaisin ja mahdollisimman kirkkaita? Oli miten oli, Suomen suurimmatkin kaupungit ovat suorastaan naurettavan näköisiä Japanilaisten kaupunkien rinnalla. Suomi ylipäätänsä on oksettavan tasapaksu harmaa joka ei erotu massasta millään tavalla. 

                      basic-japanese-kanji_0.jpg

3. Kieli. Ehdottomasti lempparikieleni, mä en tiedä mikä siinä on mutta rakastan kuunnella japania. Se on jollain tapaa ainakin omaan korvaani eksoottisen kuuloista ja sen takia kenties niin kiehtovaa että olen itsekin alkanut sitä opettelemaan. Tavoitteena joskus puhua, lukea ja kirjoittaa edes hiukan sujuvasti. 

                         large%20%281%29.jpg

4. Ruoka. Verratkaapa oikeasti suomalaista ja japanilaista ruokaa... Toki japanilaiseen pitää olla hiukan kokeilunhalua, muistan itsekin ensimmäisen kertani, ei tosiaan ollut samantien mitään lempiruokiani. Suoraan sanottuna kokemushan oli aivan hirvittävä, mutta se olikin vain alkukankeutta. 

                         large%20%282%29.jpg

5. Ihmiset. Siis ulkonäön perusteella täytyy tämä perustella, luonteenlaadusta en sen sijaan tiedä liki yhtikäs mitään. Harmillista, ja tämähän asia pitää päästä muuttamaan. :D Mä en tiedä mikä aasialaisissa ihmisissä niin viehättää, ehkä sekin perustuu siihen että he ovat niin paljon erillaisen näköisiä kuin suomalaiset. Ja tottakai se, kuinka pieniä ihmiset siellä ovat. Minä henkilökohtaisesti inhoan isoja, pitkiä ihmisiä. 

                     large%20%283%29.jpg

6. Muoti. Mitä siitä voi sanoa? Täydellisyyttä. Minä rakastan pukeutua jos minkälaiseen nahkaan, remmiin  ja niitteihin, ja sen ihmiset siellä osaavat tehdä kunnolla. Toki ihmiset eivät pukeudu samalla tavalla töihin tai kouluun, mutta vapaa-ajalla he panostavatkin pukeutumiseen senkin edestä. Ja sen huomaa, sen verran hienoja asukokonaisuuksia tullut vastaan kuvia selatessa. 

Noniin, siinä oli kuusi asiaa Japanista joista pidän erityisesti!