Ajattelin tässä jakaa muutamat maskeeraukset mitä on tullut tehtyä. Laatu ei tosiaan ole mikään päätä huimaava, mutta olenkin vasta harjoitusvaiheessa menossa. Näistä kaikki on tehty periaatteella ''värejä ympäri naamaa ja katotaan mitä tulee''

                                                 WP_20150109_010%20%282%29.jpg

Tästä pääkallomaskeerauksesta olikin jo kuvaa aiemmassa postauksessa, mutta lykätään nyt vielä tänne. Tähän katoin jonkinlaisen tutoriaalin netistä, jos jotakin kiinnostaa myös katsoa niin löytyy kyllä ihan pilvinpimein. Omasta mielestäni onnistuin ensikertalaiseksi ihan suhteellisen hyvin, vaikka nyt jälkikäteen kuvia katsoessa harmittaa ettei tullut panostettua enempää. Seuraavalla kerralla sitten paremmin.

                                                 WP_20150110_022-001.jpg

Half Sugarskull, eli ideana oli tehdä toiseen puoleen kasvoista sugarskull ja toinen perus meikit vain. Rajat menivät valitettavasti sumeiksi enkä ehtinyt enää alkaa korjailemaan. 

                                                 WP_20150110_007-001.jpg

Ja viimeisin hutilointitärvellys, sain idean vain lykätä kasvot täyteen punaista, valkoista ja mustaa. Ja tässä lopputulos. Olkoonkin että maailman mielikuvitukseton räpellys, niin kuvissa näyttää suurinpiirtein siltä kuin pitikin. Pitää joskus taas kokeilla jonkinlaista erilaista versioita tästä ideasta. 

 

Eli siinä oli nyt lyhykäisesti esiteltynä muutamia ja jatketaan astian äärellä joskus toiste! :)