932-a.jpg

(kuvaa klikkaamalla pääset kuuntelemaan kappaleen youtubesta)

Löysin tässä viime viikonloppuna ihan uuden bändin, johon sitten menin hetken huumassa ihastumaan täydellisesti. Kyseessä siis japanilainen Art Cube, suosittelen käydä vilkaisemassa millaista musiikkia soittavat. 

En kuitenkaan sen enempää ole perehtynyt vähäisen kielitaitoni takia bändiin, mutta koenkin sen olevan tärkeintä että musiikki kuulostaa hyvältä. Tosin Art Cubessa ulkonäkö on aika karkkia silmälle omnom.. :3 

Vielä pitäisi kaksi ja puoli viikkoa jaksaa odottaa 69 Eyesin keikkaa, tälleen asiasta kukkaruukkuun. Oon kauhean malttamaton, ja kun en bändiä ole nähnyt viimeksi kuin kesällä. Tarkoituksena siis lähteä äidin kanssa Kokkolaan 7.2 ja käydä katsastamassa bändi ja lähteä seuraavana aamuna kotiin. Eli pieni tyttöjenreissu kun ei olla ennen sellaista ihan kahdestaan tehty. Uskon että tulee menemään hyvin, koska äidin kanssa ollaan todella hyvissä väleissä onneksi.

Harmittaa kun en kesällä fanityttöilyltäni raaskinut/ehtinyt alkaa ottamaan kuvia tai videoita, niin ei ole niitä tänne jakaa. Jospa sitten tuolta seuraavalta keikalta. Oon hiukan yli-innokas kun oon jo katsonut vaatteetkin valmiiksi ja suunnitellut kaiken etukäteen. Mutta kun ei jaksa odottaa... Laulaiskohan Jyrki mulle taas Gothic Girlin, hmm...? :3

Muutenkin on nyt suunnitteilla jos minkalaista menoa joka suuntaan, ainakin näin alustavasti. Eli nyt ensi lauantaina baarikierrokselle kaverin kanssa ehkä, helmikuussa sinne 69 Eyesin keikalle ja tässä kevään aikana Woyzeckin, Jonne Aaronin ja Frederikin keikoille ainakin. Tosiaan, äiti on kauhea Frederik fani, joten toimin hovikuskina joka paikkaan. Eikä edes hävetä myöntää että Frederik on oikeasti hyvä livenä, suosittelen lämpimästi! :)

Ei tässä tällä kertaa muuta, aika nihkeä aloitus kun ei oikein osaa päättää mistä kirjoittaa ja miten. Ehkä se tästä lähtee vielä luistamaan.