422059_360618333978191_654523140_n.jpg

Mikä Street Team? 

YAD Street Team on ruohonjuuritasolla tapahtuvaa vapaaehtoistoimintaa, jonka tavoitteena on mainostaa YAD Youth Against Drugs ry:tä ja tuoda esille sen edustamia arvoja ja asenteita. Kyse on siis sissimarkkinoinnista, jossa kuka tahansa voi antaa panoksensa huumeiden vastaiseen työhön.

Mitä pitää tehdä?

http://streetteam.yad.fi/ Klikkaile itsesi ensin tuonne sivuille ja rekisteröidy jäseneksi, se on täysin ilmaista kuten kaikki muukin Street Teamissä. Sun ei tarvitse maksaa mitään, ainoo mitä sulla pitää olla on intoa tehdä tehtäviä ja siinä sivussa ansaita palkintoja. 

Mitä tehtäviä?

Tehtäviä voit tehdä netissä sekä kadulla, ihan miten ikinä tahdot tai miten sattuu huvittamaan. Tee vaikka sadepäivinä netissä ja hyvällä ilmalla lähde kaupungille levittämään julisteita ja tarroja. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi Street Teamin ja YADin sivujen linkkailua, bloggausten tekemistä, mielipidetekstien kirjoittamista, sarjakuvien piirtämistä, vanhempien kanssa keskustelua, kauppojen ilmoitustaulujen täyttämistä myynti-ilmoituksilla, kirjojen pommittamista kirjanmerkeillä tai ihan mitä vaan mitä sä vaan ikinä tahdot. Mitään ei ole pakko tehdä, voit vaikka vain tilata helkkarin hienoja tarroja läjän ja jakaa niitä ympäriinsä, sen kummempaa ei tarvitse.

Miksi minä liityin Street Teamiin?

Tärkeimpänä syynä tottakai oli halu taistella huumeettomuuden puolesta. Lisäksi Street Team toimii loistavana ajanvietteenä kun tulee tylsää ja se, että pääsee toteuttamaan itseään. Mut tosiaan löydät sivuilta nimimerkin BOY takaa, käyhän vilkaisemassa. ;)

Lisää infoa tiedonjanoisille?

https://yadstreetteam.wordpress.com/ Tuonne kun näppäät ittes niin löydät tiesi Street Teamin blogiin jossa julkaistaan aina kuulumisia menneiltä viikoilta ja tiedotteita uusista tehtävistä. Tällä hetkellä siellä onkin heti ensimmäisenä uusi postaus johon on koottu kätevä paketti usein kysytyistä kysymyksistä ja tottakai vastaukset niihin. Samaiselta sivulta löydät myös mun kirjoittamani postauksen ''Miksi liityin Street Teamiin?'' josta voit lukea kattavamman kertomuksen siitä, miten mä päädyin striibailemaan. 

Ja tähän loppuun vielä muutamia kuvia siitä, mitä mä olen tehnyt Street Teamissä.

BLOGGER2.jpg

Tarroittamisen voit tehdä esimerkiksi tällä tavalla, eli länttäilemällä sattumanvaraisesti minne vain, tai ehkei.. :D  

WP_20150112_004.jpg

Kirjanmerkkien piilottelua kirjojen väleihin, tässäkin voi käyttää omaa luovuuttaan ja heivata kirjanmerkit sellaisten opuksien väliin joita saattaa eksyä lukemaan hiukankaan huumeista kiinnostuneet. 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%2026.

Twiittailua! Tätähän voit harrastaa oikeastaan missä tahansa, Facebookissa, chateissa yms...

WP_20150108_004.jpg

Tässä limainen pervoilmeeni ft. ihkaoikeat viikset joilla yritän hurmata just sut liittymään messiin! No ei... tai ehkä vähän, oikeasti piirsin tässä onnessani sarjakuvaa street teamiin raportoitavaksi, valitettavasti lopputuloksesta ei ole kuvatodisteita. :(