Tässä piisaa ensimmäistä postauksentynkää, tarkoituksena esitellä itseni kuvien avustamana. Luultavasti heti perään kunnollista postausta, ja seuraavassa mennäänkin suoraan asiaan kun nyt saadaan tämä esittely pois alta. 

Mutta tosiaan, tämä on luultavasti kuudes(?) pitämäni blogi, joten en ole uusi blogimaailmassa. Tosin Vuodatus.net on täysin uusi tuttavuus itselleni. Aiemmat blogini ovat käsitelleet esimerkiksi tatuointeja, runoja, bändiä ja yleistä jankkausta elämästäni. Tämä uusi blogi kuitenkin yhdistää nämä kaikki kätevään (lue: sekavaan) pakettiin. 

Innostuin taas kirjoittamaan liikaa, mutta nyt niihin kuviin!

                                                                     DSCN6040.jpg

Olen piirtänyt iät ja ajat, parhaimpia lapsuudenmuistoja on piirtämishetket isän kanssa. Vielä nykyäänkin jos koen ettei ole mitään tekemistä tartun vain kynään ja alan hahmottelemaan ihmisiä. Niin, en piirrä mitään muuta kuin ihmisiä. En ehkä edes osaisi mitään muuta. :D  Yllä olevan kuvan olen itse piirtänyt noin vuosi takaperin muistaakseni, kopiontiahan ette sitten harrasta? Ainakaan ilman lupaa, kiitän.

                                   2004_promo4.jpg

Suurkulutan musiikkia, ja sitäkin on tullut harrastettua lapsesta asti. Kitaran soiton aloitin noin 11-vuotiaana ja sen lisäksi laulan, tai ainakin yritän. Suurimpana vaikuttajana Iron Maiden, joka on valitettavasti viime vuosina jäänyt vähemmälle kuuntelulle. Sen sijaan nykyään suurkulutan The 69 Eyesin musiikkia.

                                   WP_20150109_003.jpg

Pidän maskeerauksesta, jota tulee harrastettua säännöllisen epäsäännöllisesti. En ole asiassa mikään mestari, mutta pyrin kehittymään pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Oma kuva, älä kopio ilman lupaa.

    Walking-the-Streets-of-Tokyo.jpg

Rakastan Japania<3 Opiskelen kieltä pikkuhiljaa omassa tahdissani. Tänne tulee luultavasti runsaastikin asiaa Japaniin liittyen, kärsikää. :D


Jos tässä olisi tällä kertaa tarpeeksi, lisää infoa löytyy tuolta Taustaa -sivulta.

Minä kiitän ja kumarran!